Icon-Bloem-Geldrop

Verzending door heel Nederland

Icon-Bloem-Geldrop

Nieuwe winkel in Geldrop

Icon-Bloem-Geldrop

Bloemen abonnement

Icon-Bloem-Geldrop

Verzending naar het buitenland

Lampe Berger

Lampe Berger

Lampe Berger is een product dat onaangename luchtjes in huis doet laten verdwijnen middels katalytische oxidatie en het huis vult met heerlijke natuurlijke geuren.

De in 1898 gepatenteerde brander zorgt ervoor dat nare luchtjes zoals tabaks- en kookluchten als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Er is een enorme keuze aan parfums, allen samengesteld uit uitsluitend natuurlijke ingrediënten. Houdt u liever van bloemige geuren, kruidig of juist heel fris? Met de 50 geuren die Lampe Berger aanbiedt, is er voor ieder wat wils!

Wij hebben altijd meer dan 20 geuren op voorraad en evenveel soorten branders in diverse kleuren en stijlen.

Op zoek naar een bijzonder cadeau? Dan is dit iets voor u! Kom vrijblijvend langs voor een demonstratie of advies!

Een mooi cadeau?

Op zoek naar een mooi cadeau? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn dealer van Maison Berger, IXXI, Fidrio Glas en Studio Roof. Daarnaast verkopen wij de heerlijke exclusieve Italiaanse geurkaarsen Vellutier en geurzakjes van Greenleaf.

Ook voor zijdebloemen kunt u bij ons terecht, we hebben een mooi assortiment aan kleurrijke zijdebloemen van topkwaliteit!

Contact

Wilt u direct een boeket bestellen en laten bezorgen elders in het land? U kunt uw keuze maken via de knoppen aan de linkerzijde van deze pagina. Voor vragen, schroom niet om contact op te nemen!