Rouwbloemen

Als er een dierbare is overleden komt er heel veel op u af. En dan is het fijn als iemand met verstand van zaken u kan helpen met het maken van het perfecte rouwarrangement voor uw geliefde. Als uitvaartbloemist verzorgen wij veel uitvaarten in heel de regio en kunnen wij u veel zorgen uit handen nemen.

U kunt bij ons terecht voor rouwwerk in alle stijlen. Wilt u het eenvoudig houden, heel strak en modern of juist uitbundig en bloemrijk, bij ons bent u aan het juiste adres!

Bestellen kan in onze webshop. Uiteraard kunt u ook langskomen in de winkel om rustig te bespreken wat uw wensen zijn. Wij hebben diverse boeken met voorbeelden. Als u belt om een afspraak te maken, dan kunnen we u rustig te woord staan.

Mocht u vanwege omstandigheden niet langs kunnen komen, dan is er ook nog de mogelijkheid dat we (tegen een vergoeding) bij u thuis langskomen (regio Geldrop-Eindhoven-Veldhoven-Waalre-Nuenen-Mierlo-Heeze). Op deze manier kunt u samen met ons op uw gemak en in uw eigen omgeving bloemwerk uitzoeken waar u zich goed bij voelt.